Jó helyen jársz! Beszéljünk a termékedről!

ELÉRHETŐSÉGEK

Olajos László Vezető formatervezőOlajos László
Vezető tervező
[email protected]
+3620/441-8292

Nálunk nem automata választ kapsz.
Minden megkeresésre személyesen válaszolok, egy munkanapon belül.

Valorem Stúdió Kft.
Soroksári út 150.
1095 Budapest, Hungary

Cégjegyzékszám: 01-09-384210
Adószám: 29228339-2-41

Milyen termékre vágysz?

Szeretnéd jobban átlátni a formatervezést?

Tekintsd meg ezt a rövid videót, amit Gyetván Csaba készített velünk:

Slide Sokféle és sok színű projektben dolgoztunk már együtt. Volt olyan, hogy egy osztrák cég megbízásából egy teljes kreatív tervezését kellett megalkotnunk a téli olimpia VIP falujára.

Hogy mit jelentett ez? Brandbook létrehozását, hirdető táblák kreatív tervezését, prezentációkat és teljes arculat kialakítását. Ezen kívül nagyon sok magyarországi corporate rendezvényre is terveztek már színpad hátteret, berendezéseket, dekorációkat, standokat. Jó néhány éve tart már az együttműködés köztünk, partnerként számítunk a Valoremre.

Az elvárásunk mindig az volt feléjük, hogy amit csinálnak nemzetközi szintű legyen, előremutató és kifogástalan minőségű. Ezért is fontos, hogy például olimpiai látványterven is dolgoztunk együtt, mert ott pont ezt volt a fontos: egy olyan partner, aki ezt a témát nagyon magas minőségben, pontos és tiszta látásmóddal meg tudja fogni.

100%-osan teljesültek az elvárásaink: minden a megadott időpontra teljesült, amit megígértek. Ha kellett, még éjszaka, munkaidőn kívül is dolgoztak. Kiváló hozzáállással és maximális precizitással dolgoznak – tudásban és háttérelemzésben is kimagasló, nyugati minőség.
Hoyos Antal Red4All CEO
Slide Több projektben is dolgoztam együtt ezzel a csapattal, leginkább termék design tervezési és megvalósítási folyamatokban. Ilyen volt például az okos vízóra, ami egy új kommunikációs technológiával ellátott eszköz.

Nagyon izgalmas projekt volt: ennek az órának a segítségével ugyanis folyamatos állapotképet kapunk a monitorozott vízhálózatról. És hogy miért fontos ez? Elképesztő szám, de a víz 30-40 százaléka elfolyik, és nem használjuk fel.

Volt egy ötletünk, amivel megkerestük őket. A feladatuk az volt, hogy legyen működőképes, egyszerűen szerelhető amit kitalálnak, és persze nézzen ki jól. Laciék piacot kutattak, prezentáltak, több verziót is megmutattak. Az irány kiválasztása után pedig a 3D modellig követték le a folyamatot – nemcsak ebben az esetben, de a legtöbb projektben így volt, amiben együtt dolgoztunk.

Most éppen egy másik szituáció adódott egy másik projektben. Már eljutottunk a 3D modellig, így az ő feladatuk a szakmai kapcsolattartás a fröccsöntőszerszám gyártó céggel és a fröccsöntés megtervezése. Ezúttal tehát a gyártástámogatásban veszik le a vállunkról a terhet.

Biztos vagyok benne, hogy azt a rugalmasságot, szakértelmet, pontosságot és korrektséget, amit eddig tapasztaltunk velük kapcsolatban, most is meg fogjuk kapni.
Szabó Dávid Fejlesztő munkatárs, Albacomp Rt.
Slide Rugalmasság, kreativitás, professzionalizmus, jó vizuális ötletek – ezek azok a hívószavak, melyek jellemzik ezt a csapatot.

Viszonylag hosszú projekt volt, amiben együtt gondolkodtunk - egy speciális folyamatban dolgoztunk Laciékkal, amelyben nem az Albacomp volt a megrendelő. Egy K+F pályázatról volt szó: arculat és formaterv kettősét kellett megvalósítaniuk – egy autóba szerelhető riasztó eszköz esetében.

És hogy mi volt ebben a kihívás?
Nemcsak a beépülő elektronika specifikumait, de a fizikai adottságokat is nagyon pontosan figyelembe kellett venni, megtalálva a méret és a design között a legműködőképesebb kompromisszumot.

Kivételesen rugalmasan kezelték a változásokat, több verziót is kidolgoztak nekünk, sőt a legvégén, még egy legutolsó, újabb verziót is küldtek kérésünkre.

Elmondhatom, hogy mindenben partnerek voltak. Maximálisan elégedett vagyok a közös munkával, és azzal a termékkel, ami megszületett.
Lestyán Ákos Projektmenedzser, informatikai tanácsadó, Albacomp Rt.
Slide Jobban nem is teljesülhetett volna! Pedig nem klasszikus dolgot kértem. Sőt: nagyon mai és modern designt, ugyanakkor gyártható formát.

A legelső közös nagy projektünk mondhatom, hogy szerencsés csillagzat alatt született – Magyar Termék Nagydíjat nyertünk rögtön az első termékünk csomagolásával, még 2015-ben.

Meggyőződésem, hogy Laci kivételes látásmódja és maximalizmusa kellett ehhez a sikerhez. A feladat korántsem volt könnyű: egy nagyon modern, nagyon mai dobozt szerettünk volna, olyat, ami feltűnő és formabontó.

Sikerült megvalósítani azt, amit mi megálmodtunk. Egy olyan desszertes doboz született, amilyen még nem volt a világon. Kompakt méretű, gusztusos, mégis formabontó. A kivételes szépségű és egyedi darab hat exkluzív bonbont tartalmazott.

Ezt a terméket azóta formavédetté nyilvánította a Szabadalmi Hivatal.
Nagyon kreatív, ugyanakkor átgondolt csapat a Valoremé. Ha megterveznek valamit, azonnal gyártásba kerülhet, emiatt biztosan nem veszt hónapokat egy cég, mert mondjuk nem gyártható valami ilyen-olyan hibák miatt. Azonnal átlátják a projektet ebből a szempontból.

Igazi profik – mai látásmóddal. Szerencsés és kivételes kombináció.
Kéninger Csaba A Barocco Chocolates alapítója és vezetője
ÜGYFELEINK, AKIKKEL MÁR ÖRÖMMEL DOLGOZTUNK EGYÜTT

Díjaink

Formatervezés díjak